Priložnost na področju infrastrukture za shranjevanje, izposojo, servisiranje in polnjenje koles iščejo tudi slovenska podjetja. Med njimi je tudi podjetje KIG, z novo blagovno znamko KALUU.

KIG zaposljuje ekipo strokovnjakov, ki verjamejo, da bo v urbanih središčih vedno manj avtomobilov in vedno več koles, električnih koles, skirojev in tovornih koles. Njihovo poslanstvo je razvijati rešitve za njihovo varno parkiranje in zagotavljanje dovolj parkirnih mest.

V ta namen so razvili različne produkte, med drugimi tudi kolesarnice in bokse za kolesa in skiroje, ki se zaklepajo s ključem ali kartico in v katerih se lahko električni dvokolesniki tudi polnijo.

Z rešitvami omogočajo tudi zgoščeno parkiranje. Njihovo dvonivojsko parkirišče omogoča parkiranje 80 koles na površini treh avtomobilskih mest. Izdelujejo nadstrešnice in parkirišča za kratkotrajno parkiranje pred trgovinami, knjižnicami in drugimi ustanovami. 

Po podatkih policije je v vsej državi ukradenih okoli 3000 koles na leto, največ v Ljubljani. Vse več je kraj električnih koles.

Z inovativnimi stojali za električne skiroje ponujajo tudi rešitev za parkiranje skirojev. Z električnimi polnilnicami in stojali za servisiranje koles želijo izboljšati izkušnjo kolesarjenja.

Vsi njihovi izdelki so rezultat lastnega znanja, od vizualne podobe do izdelave ter montaže. Njihov cilj je zagotavljati celotne storitve, od svetovanja, izdelave, montaže in vzdrževanja do programske opreme in upravljanja sisteme izposoje.

OGLEJTE SI KATALOG IZDELKOV Katalog_kaluu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prihajajoči dogodki