Atriva je slovensko podjetje s sedežem na Koroškem. Izdelujejo svetilke, urbano opremo in izdelke po naročilu. Ponosni so na to, da so slovensko podjetje in da vse izdelke izdelujejo sami. Njihovi izdelki so kakovostni in iz različnih materialov, kot so jeklo, aluminij, litij, železo in korten. Za posamezen projekt lahko ponudijo celovito rešitev, kar pomeni, da so vsi izdelki enotnih oblik in materialov.

Poleg standardne ponudbe izdelujejo tudi izdelke po naročilu, ali pa prilagodijo standardno ponudbo potrebam naročnika. Po besedah direktorice družbe Vanje Kolar, so njihovi izdelki različnih oblik in videzov, od stroge klasike, do modernih izdelkov.

Od urbane opreme za kolesarje izpostavljajo naslone za kolesa in držala za kolesarje, ki se namestijo pred prehode za pešce ali pri semaforjih. Kolesar se pripelje, se prime za držalo in nogo nasloni na spodnjo poličko. Kolesarska počivališča in kolesarske poti opremljajo s koši za smeti, ki so različnih oblik, lahko so tudi nagnjeni, da kolesarji med vožnjo lažje odvržejo smeti. Klopi so prav tako iz različnih materialov in videzov, z naslonom ali brez, z ročaji ali brez njih. Ker se morajo kolesarji na poti tudi odžejati, ponujajo tudi različne pitnike. Kadar se kolesarske steze osvetljujejo, se lahko postavljajo solarne svetilke. Ponujajo tudi informacijske table in seveda polnilnice za električna kolesa in telefone ter servisne postaje za kolesa.

Vanja Kolar vse vabi, da se oglasite v družbi Atriva in si ogledate kaj in kako delajo. Poleg tega je na Koroškem veliko možnosti za kolesarjenje in pohodništvo.

Oglejte si, kaj je o njihovih izdelkih in poslovanju povedala direktorica družbe Vanja Kolar.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prihajajoči dogodki