Kolesarska infrastruktura

Objavite kaj ponujate za kolesarje in kolesarsko infrastrukturo

Kdo so projektanti kolesarskih povezav? Kdo poskrbi za prometno signalizacijo in obvestilne table? Kaj je potrebno vedeti o električnih kolesih, sistemih izposoje koles, polnilnicah in kolesarnicah? Kdo so predstavniki nevladnih kolesarskih organizacij, ki opozarjajo na nedoslednosti in nevarna mesta za kolesarje? Vabimo vas k sodelovanju.


Objavljamo primere dobrih praks, ponudbo storitev, opreme, aplikacij, izkušnje oziroma vse, kar je potrebno, da bo Slovenija kolesarjem in kolesarjenju prijazna država. Od lokalne skupnosti, regije, do celotne države.

V primeru, da bi želeli predstaviti vaše dosežke, ponudbo, primere s prakse, prosimo, da izpolnite spodnji obrazec:

Predstavitev ponudnikov storitev in opreme na spletni strani www.slovenskeceste.si znaša 110 EUR in vključuje objavo teksta do dolžine 2000 znakov brez presledkov ter do štiri fotografije, navedbo podjetja z logom in povezavo na spletno stran naročnika. Na osnovi prijave vam bomo poslali predračun za poravnavo zneska za objavo. Oglasno sporočilo ali članek vam lahko pripravimo tudi mi. V tem primeru vam bomo poslali posebno ponudbo. V znesku objave je vključeno tudi pošiljanje vaše novice naročnikom portala.

PARTNERSTVO spletne strani znaša 100 EUR na mesec, plačljivo v enkratnem znesku za celo leto. Partnerjem nudimo posebne ugodnosti skozi celo leto v skladu z dogovorom.

Uredništvo portala si pridržuje pravico do izbora objav. Objavljamo samo strokovno nesporne objave, oziroma si pridržujemo pravico do objave komentarjev.

Prijavite se na brezplačne tedenske novice portala.

Strinjam se s pogoji zasebnosti.

Prihajajoči dogodki